Da får man mange spørsmål. Spørsmålet om hvorfor jeg har valgt bort russetiden er det som går igjen blant "alle". Er det fordi jeg har kjæreste? Eller kanskje jeg ikke har så mange venner. 

Jeg vil forklare litt, for allerede etter kun noen få dager med russetid begynner jeg å bli lei av at det skal stilles et spørsmålstegn rundt at jeg har valgt bort russetiden. 

Det er opptil flere grunner for hvorfor jeg ikke velger å bruke april og mai på fest og moro. For jeg har også nemlig vært med på russegrupper (russebuss osv). Men jeg valgte å "droppe ut" hver gang. Jeg visste at jeg egentlig hadde andre planer når april og mai 2017 ankom. Jeg ville jo være russ, men det var noe i meg som sa at jeg skulle satse på andre ting. 

Våren/sommeren 2016 fikk jeg lærlingplass i et firma jeg også fikk flere muligheter i. Dette var bare starten på det jeg visste jeg ville bruke april og mai på. For min del var det en selvfølge å fokusere på jobb og karriere fremfor russetiden. Og i en alder av 17 år ble jeg butikksjef for en butikk og et firma jeg brenner for. Dette hadde vært drømmen min siden jeg for en stund tilbake søkte på en ekstrahjelpstilling i samme firma. 

Jeg jobbet i et par måneder før jeg fant ut at jeg ville bruke pengene jeg tjener på noe mer enn klær og shopping. Jeg fant fort ut at jeg ville flytte hjemmefra. Etter en kort stund fikk jeg drømmeleiligheten og skrev under kontrakt. Dette var en stor forandring for min del, og selv om jeg hadde det nokså bra før, fikk jeg det enda bedre. Ikke fordi jeg "endelig" kunne spise godteri og se på film i stua hver dag og når jeg ville, men fordi jeg hadde oppnådd min største drøm. Det var og er deilig å føle seg stolt over noe man selv synes er stort å oppnå. 

Men du kunne vel vært russ likevel tenker sikkert en del nå. Og jeg forstår det, for så klart synes jeg det ser gøy ut å rulle hver eneste dag, og hadde jeg hatt lyst hadde jeg jobbet for å være russ samtidig som jeg jobbet. Men for meg handler det liksom om mer enn bare det. Jeg må prioritere. Jeg dro en uke til syden for et par uker siden og brukte nok penger på det. Dessuten er jeg en person som heller velger å jobbe og oppnå gode resultater enn å være med på russefeiringen. Jeg mener overhodet ikke at russen ikke oppnår gode resultater, men jeg vet med meg selv at jeg oppnår bedre resultater av å fokusere på jobb uten russefeiringen i bakhodet. Det er jo bare sånn jeg er.
 

Men når alt dette er sagt, så skal nok til og med jeg få det helt fantastisk i april og mai. Men kanskje på en litt annen måte. Jeg skal vel ut én gang (som er planlagt og lagt til rette fra min side). Ellers tar jeg ting som det kommer, og det er egentlig litt deilig. Litt rart kanskje, for det er jo i følge mange NÅ jeg er ung. Men for meg er jeg faktisk ung i juni også. Til og med om 5 år er jeg ung. For MEG er ikke russefeiringen viktig, selv med en russedress jeg har brukt noen tusenlapper på og som jeg sikkert kommer til å bruke noen ganger fordi jeg kan være russ uten å feste så mye. 

Jeg er stolt over valget mitt om og ikke være russ like mye som de fleste andre jeg kjenner, og det er ingenting å skamme seg over. For jeg har gode venner, en snill kjæreste og en fantastisk leilighet jeg trives i. 

Jeg velger å skrive dette for at andre også kan ta inspirasjon til å følge hjertet. Ikke la kroppen styre deg, men styr heller over din egen kropp. Hvis du ikke har lyst er det faktisk helt greit! Og hvis du har lyst er det også helt i orden. 

Jeg er en helt vanlig jente med mine tanker og meninger, akkurat som de fleste andre. Men på dette stadiet skiller jeg meg kanskje litt ut, og jeg synes det er kult 💙

Nyt april og mai på DIN måte, om du henger med farmor på 17 mai eller om du er ute og ruller er det ingen andre enn DU som bestemmer!


  5 kommentarer på "Når man velger bort russetiden..."


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Victoria Westgård18 år gammel jente fra Ullensaker. Deler tanker og meninger på denne plattformen. Håper du vil følge meg videre!.

arkiv


· April 2017 · Februar 2017 · August 2015 · Juli 2015 · Mars 2013


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Mote
 • » Personlig
 • » Reise
 • » Spørsmål • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits